Fastighetsbolag som har fastigheter i Orrviken

Annons:
I Orrviken finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Orrviken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Orrviken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Orrviken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Orrviken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Orrviken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Orrviken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Orrviken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Orrviken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Orrviken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Orrviken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Orrviken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Orrviken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Orrviken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Orrviken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Orrviken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Bodlägdsvägens Samfällighetsförening
Hara 401Jönsson Konsult AB, Håkan
KaukvÅngnell, Mats Kennet
Räcksjön 165Kooperativet Sunnebacken Kooperativa Hyresrättsförening
Sunne


Hakala & Thuné Fastighet AB
Sunne-högen 115
832 94 Orrviken


Mellius Fastigheter AB
Bodlägden 125
832 94 Orrviken


Orrviksporten HB
Orrviken 4300
Orrviken


Stackris Samfällighetsförening
Stackris 4610
Orrviken


Söderhara Vattenföretag Samfällighetsförening
Hara 485
832 94 Orrviken


Walmer, AB
Hara 485
832 94 Orrviken

Annons:

Fastighetsägare i Orrviken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Orrviken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Orrviken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Orrviken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Orrviken.

Fastighetsmäklare i Orrviken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Orrviken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Orrviken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Orrviken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Orrviken

Orrviken är en tätort i Östersunds kommun.

Yta: 55,49 hektar
Invånare: 262, år 2010

Här finns mer information om staden Orrviken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.