Fastighetsbolag som har fastigheter i Offerdal

Annons:
I Offerdal finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Offerdal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Offerdal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Offerdal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Offerdal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Offerdal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Offerdal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Offerdal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Offerdal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Offerdal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Offerdal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Offerdal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Offerdal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Offerdal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Offerdal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Offerdal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Rise Tulleråsens Samfällighetsförening
TulleråsenHällbergets Västra Samfällighetsförening
NyvÄnge Vägförening
VillavArbeijj AB
CentralvIvarssons Entreprenad Och Fastighets Service,
Tulleråsen 294Edesböle-Almåsa Vägsamfällighet
Almås 2170Önhöns Samfällighetsförening
önetHammartjärnvägens Samfällighetsförening
LienRödöbodarnas Vägsamfällighet
Rönnöfors 401Visjövägens Samfällighetsförening
BöleAveny Östersund AB
Enarsvedjan 211


Bokar Invest AB
Kaxås 107
830 51 Offerdal


Dals Samfällighetsförening
Gölikläppen 130
830 51 Offerdal


Mytje AB
Olden 174
830 51 Offerdal

Annons:

Fastighetsägare i Offerdal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Offerdal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Offerdal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Offerdal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Offerdal.

Fastighetsmäklare i Offerdal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Offerdal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Offerdal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Offerdal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånare: 2265, år 2010

Här finns mer information om staden Offerdal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.