Fastighetsbolag som har fastigheter i Nälden

Annons:
I Nälden finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nälden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nälden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nälden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nälden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nälden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nälden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nälden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nälden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nälden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nälden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nälden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nälden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nälden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nälden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nälden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Björn I Skogh Consulting, AB
Smedjev. 10Tullus-Mjäla Samfällighetsförening
BackenStiftelsen Näskotthallen
Näldenv. 23Stiftaren 12686 AB
Källstigen 7


Bye Plåtslageri AB
Ytterån
Nälden


Drefac
Bjärte 162
835 95 Nälden


Hallfaxen AB
Näldenv. 23
835 40 Nälden


Hallströms Industrifastigheter AB
Näldenv. 23
835 40 Nälden


Jens Göransson AB
Mjäla 528
835 95 Nälden


Näldens Schaktservice
Waplans v. 9
835 40 Nälden


Valne Inredning AB
Valne 227
835 95 Nälden

Annons:

Fastighetsägare i Nälden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nälden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nälden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nälden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nälden.

Fastighetsmäklare i Nälden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nälden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nälden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nälden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nälden

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånare: 873, år 2010

Här finns mer information om staden Nälden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.