Fastighetsbolag som har fastigheter i Mörsil

Annons:
I Mörsil finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mörsil. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mörsil. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mörsil så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mörsil så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mörsil så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mörsil. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mörsil har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mörsil

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mörsil har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mörsil. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mörsil du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mörsil kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mörsil om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mörsil. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mörsil som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Sällsjö Västra Samfällighetsförening
Sällsjö 511Mörsils Livs AB
KyrkvH.E Axelsson Firma
SällsjöFrösövy AB
äggforsÅre Vildmarkskrog
Kyrkv


Engström, Kenny
Horneyv. 51
830 04 MÖRSIL


Handöls Skifteslag Samfällighetsförening
Horneyv. 25
830 04 MÖRSIL


Hotellvägens Samfällighetsförening
Sällsjögården
830 04 MÖRSIL


Järpens Strand Café
Thomév. 22
830 04 MÖRSIL


Litens Vägsamfällighet
Kvarnsvegård 1796
Mörsil


Mörsils Vägförening
Lars Bengts v. 18
830 04 MÖRSIL

Annons:

Fastighetsägare i Mörsil

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mörsil. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mörsil från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mörsil som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mörsil.

Fastighetsmäklare i Mörsil

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mörsil så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mörsil från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mörsil riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mörsil

Mörsil är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Mörsils socken. Sveriges första sanatorium invigdes 1891 i Mörsil, Mörsils sanatorium.

Yta: 121,79 hektar
Invånare: 686, år 2010

Här finns mer information om staden Mörsil.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.