Fastighetsbolag som har fastigheter i Mattmar

Annons:
I Mattmar finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mattmar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mattmar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mattmar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mattmar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mattmar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mattmar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mattmar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mattmar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mattmar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mattmar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mattmar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mattmar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mattmar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mattmar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mattmar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.

Agdas Kafé
G. Semlanv. 108
830 02 MATTMAR


Sundsbacken-Gräfte Vägsamfällighet
Sundsbacken 2220
Mattmar


Ulfsgården AB
Gåije 115
830 02 MATTMAR


Ångaren Östersund Vandrarhem, ArveMuséet
S. Arvesund 516
830 02 MATTMAR

Annons:

Fastighetsägare i Mattmar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mattmar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mattmar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mattmar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mattmar.

Fastighetsmäklare i Mattmar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mattmar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mattmar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mattmar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mattmar

Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Yta: 40 hektar
Invånare: 143, år 2010

Här finns mer information om staden Mattmar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.