Fastighetsbolag som har fastigheter i Lit

Annons:
I Lit finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lit. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lit. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lit så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lit så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lit så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lit. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lit har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lit

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lit har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lit. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lit du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lit kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lit om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lit. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lit som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Vendera
Norrgårdsv. 6Övre Hökbäcks Vatten- Och Avlopp Ek för
Hökbäck 350Örnen Chalet AB
Brogårdsv. 13Fritzhems Samfällighetsförening
Östersundsv. 36 BAnette Unnerby Mäklarbyrå AB
KorstaTävlan Ek för
BodavHäggsjövik AB
Östersundsv. 61Heimdals Samfällighetsför
Heimdalsv. 4Liveinvest Jämtland AB
Lits Prästbord 208


Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Bye-Smedsta Vägsamfällighet
Lits-bye 335
836 91 Lit


Gösta Eriksén AB
Smedsta 206
836 91 Lit


Hörnsta Samfällighetsförening
Kornåkersv. 21
836 31 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


LITauen Mat och Kaffe
Lits-bye 205
836 91 Lit


Lundsbackens Norra Samfällighetsförening
Norrgårdsv. 44 D
836 31 Lit


Lundsbackens Södra Samfällighetsförening
Norrgårdsv. 38 C
836 31 Lit


Nordhallens Södra Samfällighetsförening
Palleråsen 140
836 91 Lit


Sj Sportstugebyggnadsförening Upa
Örån 105
836 92 LIT


Stockfelts Fastigheter AB
Östersundsv. 27
836 31 Lit


Toys Fix
Nybyv. 6 A
836 31 Lit

Annons:

Fastighetsägare i Lit

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lit. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lit från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lit som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lit.

Fastighetsmäklare i Lit

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lit så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lit från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lit riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lit

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånare: 1040, år 2010

Här finns mer information om staden Lit.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.