Fastighetsbolag som har fastigheter i Krokom

Annons:
I Krokom finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Krokom. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Krokom. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Krokom så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Krokom så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Krokom så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Krokom. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Krokom har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Krokom

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Krokom har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Krokom. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Krokom du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Krokom kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Krokom om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Krokom. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Krokom som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


M Thorén AB
Undrom


Crenada Fastigheter AB
0640 - 620 90Krokomsbostäder AB
Frisörv. 6
835 31 KROKOM


Problemskytten AB
Kälen 127
835 91 KROKOM


Rödöbygdens Fastigheter AB
Undrom 423
835 91 KROKOM

Annons:

Fastighetsägare i Krokom

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Krokom. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Krokom från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Krokom som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Krokom.

Fastighetsmäklare i Krokom

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Krokom så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Krokom från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Krokom riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånare: 2277, år 2010

Här finns mer information om staden Krokom.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.