Fastighetsbolag som har fastigheter i Klövsjö

Annons:
I Klövsjö finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Klövsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Klövsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Klövsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Klövsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Klövsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Klövsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Klövsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Klövsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Klövsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Klövsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Klövsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Klövsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Klövsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Klövsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Klövsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Kvarnbäckdalens Samfällighetsförening
Klövsjö Skifteslag Samfällighetsförening
Klövsjö Linbana AB
Klövsjö Fastighet AB
0682


Fäbogolf I Klövsjö AB
Utanbergsvallarna
840 32 KLÖVSJÖ


Grubbvallen Fjällby Fastigheter
Grubbvallen
840 32 KLÖVSJÖ


Gräddhyllans Samfällighetsförening
M Ahlberg Holding AB
Bygdegårdsv. 2
840 32 KLÖVSJÖ


Racs Racketen Större AB
Torrvallen 309
840 32 KLÖVSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Klövsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Klövsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Klövsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Klövsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Klövsjö.

Fastighetsmäklare i Klövsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Klövsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Klövsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Klövsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Klövsjö

Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Yta: 221,58 hektar
Invånare: 291, år 2010

Här finns mer information om staden Klövsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.