Fastighetsbolag som har fastigheter i Kälarne

Annons:
I Kälarne finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kälarne. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kälarne. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kälarne så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kälarne så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kälarne så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kälarne. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kälarne har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kälarne

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kälarne har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kälarne. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kälarne du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kälarne kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kälarne om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kälarne. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kälarne som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Jonsson, Peter
Öster-övsjö 354PA Loft Entreprenad AB
Sönnasjön 107Svedje-Västanede Samfällighetsförening
VästanedeNordiska Hund, HB
NorrvMellansjövägens SamfällighetsföreningBodsjövägens Vägsamfällighet
Danielsson, Stefan
Västanede 524
840 64 Kälarne


Håsjö Fastighetsservice HB
Norrv. 30
840 64 Kälarne


Ljungå-Byns Samfällighetsförening
Tjärnbacken 4450
Kälarne


Mjöåvägens Vägsamfällighet
Hällesjö 100
840 64 Kälarne


Norribodarnas Samfällighetsförening
Kälarne Ansjö 4003
Kälarne


Patrik Staafs Skogsskötsel AB
Västanede 169
840 64 Kälarne


Torgnys Radio-TV AB
Söderv. 16
840 64 Kälarne

Annons:

Fastighetsägare i Kälarne

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kälarne. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kälarne från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kälarne som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kälarne.

Fastighetsmäklare i Kälarne

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kälarne så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kälarne från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kälarne riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kälarne

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånare: 451, år 2010

Här finns mer information om staden Kälarne.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.