Fastighetsbolag som har fastigheter i Järpen

Annons:
I Järpen finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Järpen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Järpen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Järpen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Järpen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Järpen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Järpen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Järpen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Järpen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Järpen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Järpen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Järpen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Järpen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Järpen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Järpen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Järpen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Girls Power AB
Dahléns Ingenjörsbyrå
Tallbacksstigen 2Anna Romare Blyckert För Österuppland 1:42
KolåsensKallbygdens Fastighetsaktiebolag
Kall Kallv. 50Småbon Renovering & Förvaltning
TallbacksvFastighets AB Järpen
Strandv


Bruhn, Håkan
Järpbyn 172
830 05 Järpen


Forséns Timmerhus AB, Jan
Ytterkonäs 250
830 05 Järpen


Järpens El & Byggmaterial AB
Skansv. 67
830 05 Järpen


Järpens Kulturförening
Strandv. 22
830 05 Järpen


Kallbygdens Fastighets AB
Kall Skogsbyn 10
830 05 Järpen


Konäs Strand AB
Överkonäs 155
830 05 Järpen


Mo Samfällighetsförening
Kall Mo 17
830 05 Järpen


Nv Fastigheter I Järpen AB
Skansv. 71
830 05 Järpen


Strandvägen i Järpen Förvaltnings AB
Strandv. 9
830 05 Järpen


Wahlunds Fastighetsservice
Kall Mo 35
830 05 Järpen


Wittenström Fastigheter AB
Lövtorpsvägen 1
830 05 Järpen


Z-Energi i Åre AB
Strandv. 40
830 05 Järpen


Åre Kongress AB
Norra v. 19
830 05 Järpen


Åre Produktion Fastighet AB
Årehus AB
Strandv. 40
830 05 Järpen


Örjans Bil & Motor
Aspv. 2
830 05 Järpen

Annons:

Fastighetsägare i Järpen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Järpen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Järpen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Järpen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Järpen.

Fastighetsmäklare i Järpen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Järpen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Järpen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Järpen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånare: 1408, år 2010

Här finns mer information om staden Järpen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.