Fastighetsbolag som har fastigheter i Hede

Annons:
I Hede finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hede. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hede. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hede så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hede så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hede så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hede. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hede har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hede

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hede har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hede. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hede du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hede kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hede om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hede. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hede som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Dahlberg & Grinde Fastighets AB
Fabriksv. 5Alpen Mitt AB
StorgÖstberg, Jan-Olof
Långå Gästgivargården 158Sven-Erik Nääs Maskin & Motor
Råndalsv. 41Skeppsbrons Business Souls Ekonomisk För
Hedeviken 161Hede Lantbruk & Turism KB
HusbergsvNord Steelex AB
Industrig. 4


Chsv Invest AB
Långå Berget 418
840 93 Hede


Finkåsvägens Vägsamfällighet
Postg. 1
840 93 Hede


Hede Betong
Färjestadsg. 10
840 93 Hede


Hede Curlingklubb
Prästv. 11
840 93 Hede


Kyrkbyns Skifteslag I Hede Samfällighetsförening
Färjestadsg. 4
840 93 Hede


Vikens Bysamfälligheter
Hedeviken Västhögen 237
840 93 Hede


Västra Ängens Samfällighetsförening
Ljusbergs v. 14
840 93 Hede


Västsätervägens Samfällighetsförening
Nyhemsv. 14
840 93 Hede

Annons:

Fastighetsägare i Hede

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hede. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hede från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hede som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hede.

Fastighetsmäklare i Hede

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hede så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hede från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hede riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hede

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånare: 741, år 2010

Här finns mer information om staden Hede.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.