Fastighetsbolag som har fastigheter i Hammerdal

Annons:
I Hammerdal finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hammerdal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hammerdal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hammerdal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hammerdal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hammerdal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hammerdal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hammerdal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hammerdal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hammerdal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hammerdal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hammerdal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hammerdal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hammerdal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hammerdal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hammerdal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Hammerdals Byggnadsförening Upa
EdevDähliehuset i Åre AB
KyrkgUtrikeshallen AB
GränsgTbn Invest AB
Kakuåsen 250Anders Harlin AB
GränsgSkapa i Hammerdal AB
Sikås Hantverkshus Ek För
Sikås


Crumina AB
Fyrån 145
830 70 HAMMERDAL


Derricks Måleri AB
Kakuåsen 355
830 70 HAMMERDAL


Edebergets Samfällighetsförening
Åsen 345
830 70 HAMMERDAL


Ekboms El & Fastighet
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL


Gilew AB
Gåxsjö 313
830 70 HAMMERDAL


Hammerdals Emballage AB
Sikås Stationsv. 295
830 70 HAMMERDAL


Hammerdals Fastigheter AB
Kalle & Kajsa AB
Lorås 260
830 70 HAMMERDAL


Korsta Fastigheter AB
Hammerdal
830 70 HAMMERDAL


Korsta Fastigheter AB
Åsen 175
830 70 HAMMERDAL


M-Service
Åkergränd 3
830 70 HAMMERDAL


Nils-Olof Berntsson
Solberg 500
830 70 HAMMERDAL


Stiernas Redovisningsbyrå AB
Gåxsjö 120
830 70 HAMMERDAL


Vattudalens Teknik
Hammarv. 19
830 70 HAMMERDAL


Älgsjövägens Samfällighetsförening
Gåxsjö 4682
HAMMERDAL

Annons:

Fastighetsägare i Hammerdal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hammerdal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hammerdal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hammerdal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hammerdal.

Fastighetsmäklare i Hammerdal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hammerdal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hammerdal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hammerdal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hammerdal

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånare: 974, år 2010

Här finns mer information om staden Hammerdal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.