Fastighetsbolag som har fastigheter i Hammarstrand

Annons:
I Hammarstrand finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hammarstrand. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hammarstrand. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hammarstrand så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hammarstrand så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hammarstrand så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hammarstrand. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hammarstrand har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hammarstrand

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hammarstrand har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hammarstrand. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hammarstrand du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hammarstrand kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hammarstrand om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hammarstrand. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hammarstrand som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Gagtc AB
Kornv. 10Kullsta Gamla Skola Ekonomisk Förening
KullstaAmmers Såg & Qvarn AB
AmmerPålgårds Östra Samfällighetsförening
PålgårdHammarens Skifteslags Samfällighetsförening
KullstaHammarens Vägsamfällighet
SkogenKlippvägens Samfällighetsförening
SkogenHammarstrands Vägförening
Backgränd 6Västigården
Krokvåg 281Björnhårsvägens Samfällighetsförening
Krångede 245Hos Skifteslags Samfällighetsförening
Öståkerns Samfällighetsförening
Kommunalkontoret


Ammer Byutveckling Ek för
Ammer 325
840 70 HAMMARSTRAND


Frörenseri
Överböle 128
840 70 HAMMARSTRAND


Liens Samfällighetsförening
Krångede 245
840 70 HAMMARSTRAND


Nilsson, Doritha
Gevåg 282
840 70 HAMMARSTRAND


Ragundadalens Bygg & Timmerhus AB
Strandv. 7
840 70 HAMMARSTRAND


Taxi Hammarstrand/Bispgården
Centralg. 39
840 70 HAMMARSTRAND


Trollmyrvägens Samfällighetsförening
Ammer 3523
840 70 HAMMARSTRAND


Vildhussen Fastigheter HB
Strandv. 15
840 70 HAMMARSTRAND


Västertjärnsvägens Samfällighetsförening
Skogen 137
840 70 HAMMARSTRAND

Annons:

Fastighetsägare i Hammarstrand

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hammarstrand. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hammarstrand från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hammarstrand som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hammarstrand.

Fastighetsmäklare i Hammarstrand

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hammarstrand så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hammarstrand från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hammarstrand riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hammarstrand

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånare: 1052, år 2010

Här finns mer information om staden Hammarstrand.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.