Fastighetsbolag som har fastigheter i Häggenås

Annons:
I Häggenås finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Häggenås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Häggenås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Häggenås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Häggenås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Häggenås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Häggenås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Häggenås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Häggenås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Häggenås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Häggenås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Häggenås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Häggenås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Häggenås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Häggenås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Häggenås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Eastridge AB
HögforsHuse Solutions AB
HuseLockringens Vägsamfällighet
HäggenåsKyrkbäckens Samfällighetsförening
ÖsteråsenÖsteråsens Vägsamfällighet
Österåsen 273Österåsens Nya Samfällighetsförening
Österåsen 273Häggenås Intresseförening
GustafHandog-Näverede Vägsamfällighet
Österåsen 185


Holmsjö Samfällighetsförening
Norderåsen 512
836 93 Häggenås


Häggenås Vägförening
Husev. 4
836 93 Häggenås


Häggenåsmacken AB
Strömsundsv. 9 B
836 93 Häggenås


Högfors Bruk AB
Högfors 220
836 93 Häggenås


Jemtia AB
Högfors 220
836 93 Häggenås


Kingsjövägens Vägsamfällighet
Ståmpen 8
836 93 Häggenås


Tallsjöns Vägsamfällighet
Häggenås 3143
HÄGGENÅS


Z-Spray
Snickarv. 21
836 93 Häggenås

Annons:

Fastighetsägare i Häggenås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Häggenås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Häggenås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Häggenås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Häggenås.

Fastighetsmäklare i Häggenås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Häggenås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Häggenås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Häggenås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Häggenås

Häggenås är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Häggenås socken. Orten ligger invid Inlandsbanan samt europaväg 45 cirka 30 km vägavstånd nordost om Östersund. Häggenås kyrka byggdes 1831 - 37.

Yta: 74,22 hektar
Invånare: 320, år 2010

Här finns mer information om staden Häggenås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.