Fastighetsbolag som har fastigheter i Hackås

Annons:
I Hackås finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hackås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hackås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hackås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hackås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hackås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hackås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hackås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hackås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hackås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hackås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hackås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hackås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hackås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hackås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hackås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Hackås Första Samfällighetsförening
Lennart I Salom
SalomÄngesvägens Samfällighetsförening
HaraJan Segersten, AB
SanneNygårdens Samfällighetsförening
HaraVikbäckens Samfällighetsförening
Vikbäcken 850Bengtsveds Samfällighetsförening
Hara 2155


Häst & Lantbruk I Salom HB
Salom 271
830 23 Hackås


K.P. Lifestyle AB
Vinälven 311
830 23 Hackås

Annons:

Fastighetsägare i Hackås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hackås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hackås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hackås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hackås.

Fastighetsmäklare i Hackås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hackås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hackås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hackås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hackås

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånare: 480, år 2010

Här finns mer information om staden Hackås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.