Fastighetsbolag som har fastigheter i Gällö

Annons:
I Gällö finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gällö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gällö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gällö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gällö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gällö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gällö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gällö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gällö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gällö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gällö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gällö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gällö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gällö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gällö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gällö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Tavnäs Fastighet AB
TavnäsOppne Samfällighetsförening
Ystasjön 156Gällö Vattenkraft AB
Industriområdet 109Grimnäs Fastighets HB
GrimnäsvHäggdalens Samfällighetsförening
Anviken 1543Gällö Fastighets AB
Sågv. 34UBYNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Sefastv. 5 FSTUDIEFÖRB VUXENSKOLAN ÖSTRA JÄMTLAND H
Revsundsv


Andbackens Samfällighetsförening
Marsätt 165
840 50 Gällö


Jb Tjänster Scandinavia
Stavre 162
840 50 Gällö


Sila AB
Grimnäsv. 166
840 50 Gällö


Skuruns Samfällighetsförening
Skurun 212
840 50 Gällö


Sundvest AB
Fanbyn 505
840 50 Gällö

Annons:

Fastighetsägare i Gällö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gällö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gällö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gällö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gällö.

Fastighetsmäklare i Gällö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gällö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gällö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gällö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gällö

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Yta: 122,52 hektar
Invånare: 725, år 2010

Här finns mer information om staden Gällö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.