Fastighetsbolag som har fastigheter i Gäddede

Annons:
I Gäddede finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gäddede. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gäddede. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gäddede så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gäddede så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gäddede så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gäddede. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gäddede har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gäddede

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gäddede har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gäddede. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gäddede du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gäddede kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gäddede om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gäddede. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gäddede som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Frostviken Egendom AB
StorgÖhlén Holding AB
Storg


Babab Frostviken, AB
Norgev. 15
830 90 Gäddede


Byggevägens Samfällighetsförening
Målarbacken 4
830 90 Gäddede


Frostviken Plåt, AB
Norgev. 6
830 90 Gäddede


Frostvikens Jordbruksutveckling Ek För
Jormvattnet 340
830 90 Gäddede


Gäddede Bil & Bensin
Lermon 205
830 90 Gäddede


Jormlibygdens Vägsamfällighet
Norgev. 10
830 90 Gäddede

Annons:

Fastighetsägare i Gäddede

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gäddede. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gäddede från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gäddede som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gäddede.

Fastighetsmäklare i Gäddede

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gäddede så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gäddede från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gäddede riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gäddede

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånare: 401, år 2010

Här finns mer information om staden Gäddede.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.