Fastighetsbolag som har fastigheter i Funäsdalen

Annons:
I Funäsdalen finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Funäsdalen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Funäsdalen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Funäsdalen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Funäsdalen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Funäsdalen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Funäsdalen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Funäsdalen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Funäsdalen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Funäsdalen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Funäsdalen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Funäsdalen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Funäsdalen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Funäsdalen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Funäsdalen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Funäsdalen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Kåvans Samfällighetsförening
0684Lindberget Mäkleri, AB
Rörosv


BRF Fjällkällan
Rörosv. 164
840 95 FUNÄSDALEN


Baggårdens Samfällighetsförening
Messlingen
FUNÄSDALEN


Benkes Foto
Rörosv. 7
840 95 FUNÄSDALEN


Bent Fastighets AB
Rörosv. 16
840 95 FUNÄSDALEN


Björn Norberg AB
Åkerv. 6
840 95 FUNÄSDALEN


Bostads Värden I Härjedalen AB
Skogsv. 21
840 95 FUNÄSDALEN


Dvärgröding AB
Åkerv. 6
840 95 FUNÄSDALEN


Elskarven i Funäsdalen AB
Rörosv. 39
840 95 FUNÄSDALEN


Fjälltomter i Härjedalen AB
Åkerv. 6
840 95 FUNÄSDALEN


Funäsdalsmäklarna AB
Rörosv. 17
840 95 FUNÄSDALEN


H Brandén AB
Sommarv. 11
840 95 FUNÄSDALEN


Hammar, Nils Ove
Rörosv. 68 A
840 95 FUNÄSDALEN


J&A Nyléns Ekonomi och Fastighetsförvaltning Hande
TJÄDERSTIGEN 17 17
840 95 FUNÄSDALEN


Kjaergaard & Grinde HB
Rörosv. 18
840 95 FUNÄSDALEN


Lorentz Längdskidskola Vallningsservice
Tullv. 13
840 95 FUNÄSDALEN


Nilsole Fastighets AB
Åkerv. 6
840 95 FUNÄSDALEN


Prästgården
Rörosv. 24
840 95 FUNÄSDALEN


Retavägens Samfällighetsförening
Retav. 5
840 95 FUNÄSDALEN


Tommys Bygg O Fastighets Service Messlingen
Messlingen 505
840 95 FUNÄSDALEN


Östgårdens Fjällby
ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Fastighetsägare i Funäsdalen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Funäsdalen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Funäsdalen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Funäsdalen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Funäsdalen.

Fastighetsmäklare i Funäsdalen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Funäsdalen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Funäsdalen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Funäsdalen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Funäsdalen

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånare: 890, år 2010

Här finns mer information om staden Funäsdalen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.