Fastighetsbolag som har fastigheter i Frösön

Annons:
I Frösön finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Frösön. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Frösön. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Frösön så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Frösön så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Frösön så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Frösön. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Frösön har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Frösön

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Frösön har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Frösön. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Frösön du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Frösön kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Frösön om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Frösön. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Frösön som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Genvalla Etttre AB
GenvallaJämtlandsstäd och Fastighetsservice AB
Kaptensg. 2 BÖstersunds Byggkraft och Konsult AB
HögvallavHoggars Krog
VintervFastighetskonsult Sven Ringvall AB
Trädgårdsv. 16 AFrallan i Östersund AB
Stockev


Aesta Åre AB
Norderön 400
832 93 Frösön


Betjäningen Fastigheter AB
Frösöv. 23
832 43 FRÖSÖN


Bostadsrättsför Villagatan
Dalag. 6 B
832 43 FRÖSÖN


Bs Carlsson Fastighetsförvaltning AB
Trädgårdsv. 1
832 43 FRÖSÖN


Diös Fastigheter AB
Öneslingan 5
832 51 Frösön


Diös Fastigheter Östersund HB
Öneslingan 11
832 51 Frösön


Hightwig Fastigheter AB
Fannbyn 216
832 93 Frösön


J Furrer Maskin I Strömsund, AB
N. Strandv. 6 A
832 41 FRÖSÖN


Jämtlands Skogsbyrå
Knytta 190
832 93 Frösön


Mittporten Fastigheter AB
Mällbyv. 23
832 46 Frösön


Penningkeisen HB
Brattåsen 140
832 93 Frösön


Tomas Lindberg För Slandrom 6:1
Slandrom 220
832 93 Frösön


Tre Läge Fastigheter AB
Viltstråket 19
832 54 FRÖSÖN


Tärnaby System AB
Vinterv. 20
832 45 FRÖSÖN


Ulf & Jan Andersson Fastighetsförvaltning AB
N. Strandv. 17
832 41 FRÖSÖN

Annons:

Fastighetsägare i Frösön

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Frösön. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Frösön från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Frösön som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Frösön.

Fastighetsmäklare i Frösön

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Frösön så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Frösön från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Frösön riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Frösön

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånare: 11560, år 2014

Här finns mer information om staden Frösön.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.