Fastighetsbolag som har fastigheter i Föllinge

Annons:
I Föllinge finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Föllinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Föllinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Föllinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Föllinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Föllinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Föllinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Föllinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Föllinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Föllinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Föllinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Föllinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Föllinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Föllinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Föllinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Föllinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Laxsjöbygden Ek för
LaxsjöVällbodarnas Samfällighetsförening
StoråbrännaTvärvalans Samfällighetsförening
ScaÖstvikens Vägsamfällighet
Raftälven 1454 BÖstra Munkflohögens Samfällighetsförening
Munkflohögen 1225Rörvattnet Holding AB
Rörvattnet 503Rörvattnets Vägförening
RötvikenOttsjöns Snickeri AB
Ottsjön 121Gravbränna Samfällighetsförening
GravbrännaÖberg Gruppen AB
Vallrun 508Skärvångens Slakt & Chark AB
SkärvångenKnutbränna Vägsamfällighet
KnutbrännaFöllinge VägföreningFyrkälens Samfällighetsförening
Knutbränna 205
830 60 FÖLLINGE


Föllingegården KB
Storg. 25
830 60 FÖLLINGE


Laxvikens Byutveckling Ek för
Laxviken 420
830 60 FÖLLINGE


Stefan Jonsson Maskin
Gravbränna 239
830 60 FÖLLINGE


Storhögenvägens Samfällighetsförening
Laxviken 3140
Föllinge


Storåbränna1:140
Storåbränna 122
830 60 FÖLLINGE


Storåns Bykooperativ/Storågården
Storåbränna 403
830 60 FÖLLINGE


Storåns Energi
Storåbränna 122
830 60 FÖLLINGE


Ålåsens Fritidsby & Liftanläggning
Ålåsen 118
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Fastighetsägare i Föllinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Föllinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Föllinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Föllinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Föllinge.

Fastighetsmäklare i Föllinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Föllinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Föllinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Föllinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Föllinge

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånare: 485, år 2010

Här finns mer information om staden Föllinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.