Fastighetsbolag som har fastigheter i Fåker

Annons:
I Fåker finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fåker. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fåker. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fåker så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fåker så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fåker så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fåker. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fåker har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fåker

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fåker har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fåker. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fåker du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fåker kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fåker om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fåker. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fåker som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Karlsson I Bledäng AB
Bledäng 105Bjärme-Kläppgärde Samfällighetsför
BjärmeJkp Invest AB
MålängFjällbyns I Åkersjön Samfällighetsförening
Bjärme 143Röningsvägens Samfällighetsförening
Bjärme 118


Grönvikens Samfällighetsför
Grönviken 130
830 22 FÅKER

Annons:

Fastighetsägare i Fåker

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fåker. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fåker från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fåker som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fåker.

Fastighetsmäklare i Fåker

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fåker så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fåker från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fåker riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fåker

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånare: 197, år 2010

Här finns mer information om staden Fåker.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.