Fastighetsbolag som har fastigheter i Dvärsätt

Annons:
I Dvärsätt finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Dvärsätt. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Dvärsätt. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Dvärsätt så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Dvärsätt så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Dvärsätt så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Dvärsätt. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Dvärsätt har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Dvärsätt

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Dvärsätt har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Dvärsätt. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Dvärsätt du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Dvärsätt kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Dvärsätt om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Dvärsätt. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Dvärsätt som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Tevedalens Samfällighetsförening
RödövDvärsättbuvägens Samfällighetsförening
DvärsättMl Egendom Sverige AB
Dvärsättsv. 58Bellmans Rör I Jämtland AB
Grönängev. 8Osele Energiteknik AB
Bomplansv. 10Brokers 48 AB
Sandnäsvägen 37Simonsson, Rolf
Dvärsätt 633Jan Nykvist Arbetsmiljökonsult AB
Hägrav


Being-Well Forever Swe AB
Emil Karlssons v. 28
835 41 Dvärsätt


Dvärsätts Samfällighetsförening
Dvärsättsv. 61
835 41 Dvärsätt


Hägra Samfällighetsförening
Tallv. 9
835 41 Dvärsätt


Övre Dvärsätts Samfällighetsförening
Dvärsätt 1490
DVÄRSÄTT

Annons:

Fastighetsägare i Dvärsätt

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Dvärsätt. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Dvärsätt från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Dvärsätt som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Dvärsätt.

Fastighetsmäklare i Dvärsätt

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Dvärsätt så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Dvärsätt från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Dvärsätt riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Dvärsätt

Dvärsätt är en tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Orten ligger ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund vid Storsjöns utlopp i Indalsälven. Mittbanan har sin sträckning genom byn tillsammans med Länsväg Z 611.

Yta: 41,32 hektar
Invånare: 461, år 2010

Här finns mer information om staden Dvärsätt.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.