Fastighetsbolag som har fastigheter i Duved

Annons:
I Duved finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Duved. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Duved. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Duved så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Duved så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Duved så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Duved. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Duved har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Duved

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Duved har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Duved. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Duved du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Duved kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Duved om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Duved. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Duved som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Vallans Skifteslags Samfällighetsförening
ånnSönnestvallens Samfällighetsförening
Karolinerv. 10 AHäggsjönäs Samfällighetsförening
HäggsjönäsDuveds Fastighetsbolag AB
0647 - 205 40Subzero Adventures
Kyrklägdan


Högåsens Samfällighetsförening
Enafors Högåsen 115
830 15 DUVED


JOAB Sundet AB
Sundet 155
830 15 DUVED


Kvarnbackens Samfällighetsförening
Kvarnstigen 20
830 15 DUVED


Medstugans Samfällighetsförening
Saxvallen 115
830 15 DUVED


S Sörevägens Samfällighetsförening
Handöl 639
830 15 DUVED


Stiftelsen Handöls Kulturhus
Handöl
830 15 DUVED


Västjämtlands Fastigheter AB
Sockenstugev. 3
830 15 DUVED


Åre Fjällturer
Klocka gård
Duved


Åre Hamrebacken Fastigheter AB
Katrinelundsv. 9
830 15 DUVED

Annons:

Fastighetsägare i Duved

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Duved. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Duved från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Duved som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Duved.

Fastighetsmäklare i Duved

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Duved så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Duved från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Duved riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Duved

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånare: 663, år 2010

Här finns mer information om staden Duved.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.