Fastighetsbolag som har fastigheter i Bruksvallarna

Annons:
I Bruksvallarna finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bruksvallarna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bruksvallarna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bruksvallarna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bruksvallarna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bruksvallarna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bruksvallarna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bruksvallarna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bruksvallarna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bruksvallarna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bruksvallarna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bruksvallarna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bruksvallarna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bruksvallarna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bruksvallarna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bruksvallarna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Team Burland AB
Skidspårsvägen


Bjärvbyn AB
Gruvarbetarv. 18
840 97 Bruksvallarna


Burland Fastigheter AB
Skidspårsvägen 2
840 97 Bruksvallarna


Fjällängen Ii I Ramundberget AB
Vägs Ände
840 97 Bruksvallarna


Kvarnbäckens Stugby
Kvarnbäcksv. 59
840 97 Bruksvallarna


Stiftelsen Praktikertjänstkonsortiet
Ramundberget
840 97 Bruksvallarna


Stig Myhr Fastigheter AB
Wallesv. 3
840 97 Bruksvallarna

Annons:

Fastighetsägare i Bruksvallarna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bruksvallarna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bruksvallarna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bruksvallarna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bruksvallarna.

Fastighetsmäklare i Bruksvallarna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bruksvallarna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bruksvallarna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bruksvallarna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bruksvallarna

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånare: 95, år 2010

Här finns mer information om staden Bruksvallarna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.