Fastighetsbolag som har fastigheter i Bräcke

Annons:
I Bräcke finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bräcke. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bräcke. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bräcke så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bräcke så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bräcke så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bräcke. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bräcke har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bräcke

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bräcke har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bräcke. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bräcke du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bräcke kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bräcke om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bräcke. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bräcke som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Sösjö Gård AB
SösjöKotjärnvägens Samfällighetsförening
Torpg. 9Furulunds Första Samfällighetsförening
Furulundsv. 3


Bräcke Fastigheter AB
Industrig. 7
840 60 Bräcke


Hunge Vägsamfällighet
Hunge 2630
Bräcke

Annons:

Fastighetsägare i Bräcke

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bräcke. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bräcke från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bräcke som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bräcke.

Fastighetsmäklare i Bräcke

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bräcke så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bräcke från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bräcke riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bräcke

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånare: 1651, år 2010

Här finns mer information om staden Bräcke.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.