Fastighetsbolag som har fastigheter i Bispgården

Annons:
I Bispgården finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bispgården. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bispgården. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bispgården så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bispgården så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bispgården så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bispgården. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bispgården har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bispgården

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bispgården har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bispgården. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bispgården du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bispgården kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bispgården om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bispgården. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bispgården som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Indianbyns Samfällighetsförening
Ringv. 14Källmyrvägens Vägsamfällighet
BodaBorglunds Fastighets AB
ForsvÖsteråsen-Kilens Vägsamfällighet
Västeråsen 217K.A Driftteknik AB
SkogsvLånglidens Samfällighetsförening
Långliden 242Bergeforsens Kraftaktiebolag
Vattenfall


Boda Byalags Samfällighet
Boda 203
840 73 Bispgården


Ede Samfällighetsförning
Skogen 126
840 73 Bispgården


Fors Vägförening
Västeråsen 217
840 73 Bispgården


Högskallens Samfällighetsförening
Västeråsen 1668
Bispgården


Sillantjärnsvägens Samfällighetsförening
Lidensboda
Bispgården


Sjukgymnastikpraktik, K. Norlander
Utanede 234
840 73 Bispgården


Öravattnets Västra Samfällighetsförening
Hannåsv. 27
840 73 Bispgården

Annons:

Fastighetsägare i Bispgården

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bispgården. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bispgården från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bispgården som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bispgården.

Fastighetsmäklare i Bispgården

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bispgården så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bispgården från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bispgården riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånare: 797, år 2010

Här finns mer information om staden Bispgården.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.