Fastighetsbolag som har fastigheter i Backe

Annons:
I Backe finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Backe. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Backe. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Backe så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Backe så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Backe så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Backe. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Backe har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Backe

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Backe har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Backe. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Backe du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Backe kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Backe om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Backe. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Backe som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Bofors Vägsamfällighet
BoforsFjällsjö Bioenergi AB
Stationsv. 400


Fjällsjö Samhälle Ekonomisk Förening
Torgv. 1 A
880 50 BACKE


Normans Lighthouse AB
Gamla v. 33
880 50 BACKE


Stenvattensvägens Samfällighetsförening
Torgv. 1
880 50 BACKE


Strömsunds Hyresbostäder AB
Läkarv. 18
880 50 BACKE


Tjärnäsets Vägsamfällighet 2
Tjärnnäset 345
880 50 BACKE


Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtid
Torgv. 1 A
880 50 BACKE


Åkarhuset
Villav. 6
880 50 BACKE

Annons:

Fastighetsägare i Backe

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Backe. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Backe från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Backe som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Backe.

Fastighetsmäklare i Backe

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Backe så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Backe från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Backe riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Backe

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånare: 599, år 2010

Här finns mer information om staden Backe.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.