Fastighetsbolag som har fastigheter i Åsarna

Annons:
I Åsarna finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åsarna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åsarna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åsarna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åsarna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åsarna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åsarna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åsarna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åsarna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åsarna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åsarna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åsarna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åsarna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åsarna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åsarna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åsarna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Börtnens Samfällighetsförening
Börtnan 816Erskebuvägens Samfällighet
Glenvägens Samfällighetsförening
Börtnan 816


Johansson, Stefan
Österåsen 532
840 31 ÅSARNA


Skålans Bygdegårdsförening
Skålan 178
840 31 ÅSARNA


Tysklands SamfällighetsföreningAnnons:

Fastighetsägare i Åsarna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åsarna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åsarna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åsarna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åsarna.

Fastighetsmäklare i Åsarna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åsarna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åsarna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åsarna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åsarna

Åsarna (Aosan på Bersmaol, äldre stavning Åsarne) är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Åsarne socken i södra Jämtland. Samhället ligger väster om sjön Grannen, som är en del av Ljungan.

Yta: 64,64 hektar
Invånare: 268, år 2010

Här finns mer information om staden Åsarna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.