Fastighetsbolag som har fastigheter i Åre

Annons:
I Åre finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åre. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åre. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åre så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åre så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åre så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åre. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åre har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åre

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åre har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åre. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åre du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åre kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åre om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åre. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åre som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Diös Fastigheter AB
Årev. 55


AGO Mitt i Åre
Kabinbanev. 22
830 13 åre


Bjurfors I Åre AB
Stationsv. 25
830 13 åre


Hawe Fastigheter I Åre AB
Stationsv. 25
830 14 ÅRE


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Årev. 127
830 13 åre


Tps Fastigheter AB
Årev. 75
830 13 åre

Annons:

Fastighetsägare i Åre

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åre. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åre från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åre som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åre.

Fastighetsmäklare i Åre

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åre så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åre från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åre riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åre

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånare: 1417, år 2010

Här finns mer information om staden Åre.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.