Fastighetsbolag som har fastigheter i Våxtorp

Annons:
I Våxtorp finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Våxtorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Våxtorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Våxtorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Våxtorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Våxtorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Våxtorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Våxtorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Våxtorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Våxtorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Våxtorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Våxtorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Våxtorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Våxtorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Våxtorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Våxtorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.


Öens Samfällighetsförening
Våxtorp 15Yllevads Samfällighetsförening
KärrLaholms Golfklubb
VallenLyngagårdens Lantbruks AB
MenlösaFastighet Holmarör
Brassbandsv. 6Förvaltnings AB Sekund
VallenJan Gert-Ove Svensson
Skogsv. 2


Anders Nilssons Förvaltnings AB
Tjäderv. 4
312 75 VÅXTORP


Gerbö, AB
Tjäderv. 14
312 75 VÅXTORP


Hallandsåsens Timmerstuga AB
Espered 1
312 98 Våxtorp


Mats Vegehall
Menlösa 310
312 98 Våxtorp


Noranå Samfällighetsförening
Nordanå
312 98 Våxtorp

Annons:

Fastighetsägare i Våxtorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Våxtorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Våxtorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Våxtorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Våxtorp.

Fastighetsmäklare i Våxtorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Våxtorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Våxtorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Våxtorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Våxtorp

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånare: 970, år 2010

Här finns mer information om staden Våxtorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.