Fastighetsbolag som har fastigheter i Torup

Annons:
I Torup finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Torup. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Torup. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Torup så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Torup så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Torup så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Torup. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Torup har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Torup

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Torup har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Torup. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Torup du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Torup kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Torup om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Torup. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Torup som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.


Hafsered-Dalshults Vägsamfällighet
Förvaltnings AB Boris Lindeberg B.L.A.B.
G. Nissastigen 15 BXtz Sound Balance AB
GYlasryds Vägsamfällighet
RönnskogSjöbol-Rya Vägsamfällighet
Sjöbol Wilhelmsgården 1Hedströms Markservice HB
Hylte Jakobsbo SkBoa Trä Design AB
Mossv. 1Ugglebo 1:14
Hagv. 5


Brännö Folkets Hus O Parkför, Brännögård U P A
Brännögård 419
314 97 Torup


Kammarebo M Fl Byars Vägsamfällighet
0345 - 204 25Mörtekulls Samfällighetsförening
Gårdshult
314 96 TORUP


Spångbrons Samfällighetsförening
Spångbron
314 96 TORUP


Sören - Katarina Fastigheter AB
G. Nissastigen 13 A
314 41 TORUP


T.Hus
S. Kindhult 28
314 97 Torup


T.hus Fastigheter AB
S. Kindhult 28
314 97 Torup


Torups Bostads AB
Garvarev. 8
314 41 TORUP


Tärnans Samfällighetsförening
Bökstorp
314 98 TORUP

Annons:

Fastighetsägare i Torup

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Torup. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Torup från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Torup som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Torup.

Fastighetsmäklare i Torup

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Torup så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Torup från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Torup riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Torup

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånare: 1183, år 2010

Här finns mer information om staden Torup.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.