Fastighetsbolag som har fastigheter i Laholm

Annons:
I Laholm finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Laholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Laholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Laholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Laholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Laholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Laholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Laholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Laholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Laholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Laholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Laholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Laholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Laholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Laholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Laholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.

Andréassons Byggvaror
Strandv. 59
312 96 Laholm


Björn Johanssons Åkeri
Slåtterv. 8
312 32 Laholm


Fastighetsbyrån
Köpmansg. 1
312 30 Laholm


Gunnohus, AB
Stortorget 9
312 30 Laholm


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 13
312 30 Laholm


Merata Fastigheter AB
Ränneslöv västergård
312 95 LAHOLM


Meson AB
Kullsgårdsv. 27
312 34 Laholm


Mäklarhuset
Östertullsg. 9 A
312 30 Laholm


Pms Fastigheter i Mellby AB
Byv. 15
312 95 LAHOLM


Pålssons Förvaltnings AB, Olle
Tjärbyv. 18
312 35 LAHOLM


Svensk Fastighetsförmedling
0430 - 77 68 00


Annons:

Fastighetsägare i Laholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Laholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Laholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Laholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Laholm.

Fastighetsmäklare i Laholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Laholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Laholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Laholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånare: 6150, år 2010

Här finns mer information om staden Laholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.