Fastighetsbolag som har fastigheter i Kungsbacka

Annons:
I Kungsbacka finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kungsbacka. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kungsbacka. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kungsbacka så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kungsbacka så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kungsbacka så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kungsbacka. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kungsbacka har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kungsbacka

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kungsbacka har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kungsbacka. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kungsbacka du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kungsbacka kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kungsbacka om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kungsbacka. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kungsbacka som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.

Aranäs AB
Borgmästareg. 5
434 32 Kungsbacka


FastighetsAB Kungsås
Faktorv. 7
434 37 KUNGSBACKA


Kungsrikets Fastighetsservice AB
Klarinettv. 89
434 47 Kungsbacka


Onsala Husbesiktning AB
Ringg. 20
434 41 Kungsbacka


Sjödins Hus & Hem AB
Storg. 23
434 30 Kungsbacka

Annons:

Fastighetsägare i Kungsbacka

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kungsbacka. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kungsbacka från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kungsbacka som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kungsbacka.

Fastighetsmäklare i Kungsbacka

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kungsbacka så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kungsbacka från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kungsbacka riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånare: 19 057, år 2010

Här finns mer information om staden Kungsbacka.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.