Fastighetsbolag som har fastigheter i Halmstad

Annons:
I Halmstad finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Halmstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Halmstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Halmstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Halmstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Halmstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Halmstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Halmstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Halmstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Halmstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Halmstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Halmstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Halmstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Halmstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Halmstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Halmstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.

Bjurfors Halmstad
Klammerdammsg. 6
302 42 HALMSTAD


Bostad & Co
Storg. 25
302 43 Halmstad


Bygg & Besiktningsbyrån AB
Villa Nostra 1
302 37 HALMSTAD


ERA Larssons Fastighetsförmedling
Brog. 48
302 95 HALMSTAD


Fastighetsbyrån en del av Swedbank
Storg. 8
302 43 Halmstad


Harry Sjögren AB
Kristian IV:s v. 3
302 50 Halmstad


JCB Fastighets AB
Koloniv. 2
302 91 HALMSTAD


Jana Fastigheter AB
Storg. 4
302 43 Halmstad


Jansson Mark AB
Gustaf Janssons v. 3
302 91 HALMSTAD


Klövern
Stationsg. 37 S
302 50 Halmstad


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
N. Station
302 96 Halmstad


Mäklarhuset Halmstad
Klammerdammsg. 19
302 42 HALMSTAD


Norreport Fastighets AB
Hackspettsstigen 11
302 73 HALMSTAD


Peab
Svetsareg. 8
302 50 Halmstad


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Rikshem BoViva Halmstad
Kungsg. 37
302 27 Halmstad


Skandiamäklarna
Storg. 2
302 43 Halmstad


Willhem Halmstad
Nyhems Torg
302 49 Halmstad


Winsarp Fastigheter AB
Brog. 24
302 43 Halmstad

Annons:

Fastighetsägare i Halmstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Halmstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Halmstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Halmstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Halmstad.

Fastighetsmäklare i Halmstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Halmstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Halmstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Halmstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånare: 58577, år 2010

Här finns mer information om staden Halmstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.