Fastighetsbolag som har fastigheter i Glommen

Annons:
I Glommen finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Glommen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Glommen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Glommen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Glommen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Glommen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Glommen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Glommen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Glommen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Glommen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Glommen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Glommen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Glommen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Glommen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Glommen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Glommen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.


Peter Börjessons El AB
Gärdesgårdsv. 4 C


Anders Westin M Fl
Äspelunda
311 98 GLOMMEN


Glommens Fiskeläges Vägförening
0346 - 568 28Glomstenen HB
Glumstensv. 6 A
311 98 GLOMMEN


J H Display Promotion
Långaveka 134
311 98 GLOMMEN


Vimo Byggen
070 - 321 70 60Västkustens Trålbinderi, AB
0346 - 928 18


Annons:

Fastighetsägare i Glommen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Glommen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Glommen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Glommen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Glommen.

Fastighetsmäklare i Glommen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Glommen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Glommen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Glommen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Glommen

Glommen är en tätort i Morups socken, Falkenbergs kommun i Hallands län. Glommen har vuxit upp som ett fiskeläge. Fortfarande finns en mycket använd fiskehamn och under sommaren arrangeras Glommens kräftfestival.

Yta: 76,73 hektar
Invånare: 761, år 2010

Här finns mer information om staden Glommen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.