Fastighetsbolag som har fastigheter i Falkenberg

Annons:
I Falkenberg finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Falkenberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Falkenberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Falkenberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Falkenberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Falkenberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Falkenberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Falkenberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Falkenberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Falkenberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Falkenberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Falkenberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Falkenberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Falkenberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Falkenberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Falkenberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.

BS GLAS & Aluminium Service AB
Kanslistvägen 4
311 39 Falkenberg


Björnhults Golfbana
Björnhult 102
311 94 FALKENBERG


CelDa Fastigheter AB
Hamng. 13
311 31 Falkenberg


FaBo
Rörbecksg. 6
311 31 Falkenberg


Fastighetsbyrån
Storg. 31
311 31 Falkenberg


Holgerfastigheter i Falkenberg AB
Schubergsv. 12
311 74 FALKENBERG


Lackverkstan i Falkenberg AB
Kabelv. 18
311 50 FALKENBERG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Nyg. 37
311 31 Falkenberg


Mäklarhuset i Falkenberg AB
Nyg. 32
311 30 FALKENBERG


Putsman I Halland AB
Ryttarev. 21
311 72 FALKENBERG


Riksbyggen
Kärrets v. 3 D
311 35 Falkenberg


Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
Storg. 45
311 31 Falkenberg


Åkericentralen i Falkenberg
Torsholm 125
311 94 FALKENBERG

Annons:

Fastighetsägare i Falkenberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Falkenberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Falkenberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Falkenberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Falkenberg.

Fastighetsmäklare i Falkenberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Falkenberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Falkenberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Falkenberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånare: 20 035, år 2010

Här finns mer information om staden Falkenberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.