Fastighetsbolag som har fastigheter i Bua

Annons:
I Bua finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bua. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bua. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bua så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bua så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bua så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bua. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bua har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bua

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bua har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bua. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bua du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bua kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bua om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bua. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bua som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.


K Of Sweden AB
BuaGöteborgsbjörnens Fastighetsomvårdnad AB
HamnvGamla Bua Bys Samfällighetsförening
StenviksvBua Vägförening
Arakullev. 2


Carl Sjöberg Fastigheter AB
Bua 1
432 63 Bua


Gärdskulle AB
Fiskarev. 8
432 64 BUA


Heden Mäklarbyrå
Fiskelia 5 B
432 64 BUA


Rönnvägens Samfällighetsförening
Rönnv. 40
432 63 Bua


Åkulla Skidallians
Skogsv. 3
432 64 BUA

Annons:

Fastighetsägare i Bua

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bua. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bua från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bua som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bua.

Fastighetsmäklare i Bua

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bua så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bua från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bua riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bua

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånare: 1746, år 2010

Här finns mer information om staden Bua.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.