Fastighetsbolag som har fastigheter i Ätran

Annons:
I Ätran finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ätran. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ätran. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ätran så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ätran så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ätran så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ätran. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ätran har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ätran

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ätran har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ätran. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ätran du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ätran kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ätran om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ätran. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ätran som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.


Incoronado Invest AB
0346Kilaparkens Vägsamfällighet
årnakulla


Givhults Vägsamfällighet
Pitkowanie KB
Stationsv. 1
310 61 ÄTRAN


Ätrans VägföreningAnnons:

Fastighetsägare i Ätran

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ätran. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ätran från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ätran som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ätran.

Fastighetsmäklare i Ätran

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ätran så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ätran från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ätran riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ätran

Ätran är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län. Genom orten rinner ån med samma namn. Orten är omgiven av ett skogrikt landskap med en del sjöar. Orten växte upp som ett stationssamhälle i slutet av 1800-talet. Redan 1887 nådde linjen Fegen–Ätrans Järnväg orten

Yta: 67,58 hektar
Invånare: 417, år 2010

Här finns mer information om staden Ätran.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.