Fastighetsbolag som har fastigheter i Åsa

Annons:
I Åsa finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åsa. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åsa. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åsa så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åsa så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åsa så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åsa. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åsa har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Halland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åsa

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åsa har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åsa. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åsa du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åsa kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åsa om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åsa. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åsa som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Halland.


Bröderna Pålsson Bil och Industrisurplus
Kuggav. 28C Möllerström Förvaltnings AB
ölmanäsKrokviks Samfällighetsförening
SaravFastighets AB Bogården I Mölndal
Flamsnäsv. 8Finans Konsult i Läppe AB
Högback LäppeMilove AB
HultavPak Fastigheter I Åsa AB
G. Kläppav. 1Ohlson Tak och Fastighets, AB
ölmanäs


Bohuset Fastighetsbyrå AB
Åsa Stationsv. 3 A
439 55 åsa


Ck Fastigheter Centrumhuset AB
Stenklivet 3
439 53 åsa


Fastighets AB Bogården
Flamsnäsv. 8
439 55 åsa


Hulta Samfällighetsförening
Hultav. 52
439 55 åsa


Näsbergsvägens Samfällighetsförening
Näsbergsv. 79
439 55 åsa


Revelopment Consulting International AB
Koloniv. 6
439 52 ÅSA


Sannatorpets Samfällighetsförening
Fässigetorpsv. 9
439 52 ÅSA


Tokab Software AB
Harestorpsv. 171
439 51 åsa


Trulsagården
Hamragårdsv. 38
439 51 åsa


Vagnen 8
Krokviksv. 42
439 54 ÅSA

Annons:

Fastighetsägare i Åsa

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åsa. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åsa från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åsa som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åsa.

Fastighetsmäklare i Åsa

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åsa så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åsa från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åsa riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånare: 3369, år 2010

Här finns mer information om staden Åsa.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.