Fastighetsbolag som har fastigheter i Tingstäde

Annons:
I Tingstäde finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tingstäde. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tingstäde. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tingstäde så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tingstäde så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tingstäde så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tingstäde. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tingstäde har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tingstäde

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tingstäde har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tingstäde. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tingstäde du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tingstäde kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tingstäde om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tingstäde. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tingstäde som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Nilob AB
Stenkyrka Stenstugu 155



Lickershamns Samfällighetsförening
Stenkyrka Nefelinv. 2



MBJ-Vulk AB
Stenkyrka



Vibblehus AB
Stenkyrka Garde 185



Tempo Stenkyrka
Stenkyrka Hälge 149


Bitux
Tingstäde Myrvälder 416
624 44 TINGSTÄDE


Brandthäll Förvaltnings AB
Martebo Prästgård 302
624 40 TINGSTÄDE


Danne Pes Alltjänst
Stenkyrka Licknatte 317
624 42 TINGSTÄDE


Gunilla Birgitta Johanna Karlsson
Stenkyrka Smiss 484
624 42 TINGSTÄDE


Hejnum Hällar, Ek. För.
Hejnum Rings 263
624 38 Tingstäde


Lickairs Invest AB
Stenkyrka Tune 451
624 42 TINGSTÄDE


Lunar Plexus Gotland AB
Ungesmiss Stenkyrka 118
624 42 TINGSTÄDE


Sorby Bi & Trädgård
Stenkyrka Sorby 212
624 42 TINGSTÄDE


Sorby Gård AB
Stenkyrka Sorby 205
624 42 TINGSTÄDE


Stenkyrka Fastigheter AB
Stenkyrka Garde 196
624 42 TINGSTÄDE


Ulf O Anders Andersson
TINGSTÄDE Västris
624 44 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Fastighetsägare i Tingstäde

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tingstäde. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tingstäde från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tingstäde som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tingstäde.

Fastighetsmäklare i Tingstäde

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tingstäde så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tingstäde från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tingstäde riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånare: 265, år 2010

Här finns mer information om staden Tingstäde.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.