Fastighetsbolag som har fastigheter i Romakloster

Annons:
I Romakloster finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Romakloster. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Romakloster. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Romakloster så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Romakloster så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Romakloster så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Romakloster. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Romakloster har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Romakloster

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Romakloster har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Romakloster. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Romakloster du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Romakloster kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Romakloster om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Romakloster. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Romakloster som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Ulla Högberg
Sjonhem Hällinge 357Gotlandsfastigheter G. Gustafsson AB
AtlingboUlf Fredrikssons Fastighetsservice KB
ButtleSjonhems Skifteslags Samfällighetsförening
SjonhemHjorter & Co AB
Roma Uppenbys 680Ulf Fredriksson Fastighetsservice
ButtleStiftelsen Norrlanda Fornstuga
Ganthem Kumble 533Hildegard Och Dinkelcentrum På Gotland Ek För
SockerbruketVindelproducenternas Förening
BjörkeKlosterfastigheter Gotland AB
ROMA SOCKERBRUKETNygårds 260
Vänge


Alvar Hallgren Förvaltnings AB
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


Arrende
Atlingbo Källgårds 222
622 40 ROMAKLOSTER


Atlinga Bygg AB
Atlingbo Rindarve 514
622 40 ROMAKLOSTER


Ck Vindkraft och Fastighetsservice AB
Vänge Nygårds 260
622 36 Romakloster


EhabAli AB
Roma Larsarve 500
622 54 Romakloster


Kallarve Bygg & Allservice
Atlingbo Kallarve 513
622 40 ROMAKLOSTER


Lindh, David
Björke Tynne 911
622 42 ROMAKLOSTER


Roma Bygdegårdsförening
Roma Bottängen 114
622 54 Romakloster


Roma Sanitet HB
Annexg. 9
622 54 Romakloster


Roma VVS & Förvaltning AB
Annexg. 9
622 54 Romakloster

Annons:

Fastighetsägare i Romakloster

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Romakloster. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Romakloster från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Romakloster som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Romakloster.

Fastighetsmäklare i Romakloster

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Romakloster så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Romakloster från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Romakloster riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Romakloster

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånare: 913, år 2010

Här finns mer information om staden Romakloster.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.