Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljugarn

Annons:
I Ljugarn finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljugarn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljugarn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljugarn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljugarn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljugarn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljugarn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljugarn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljugarn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljugarn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljugarn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljugarn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljugarn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljugarn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljugarn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljugarn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Rune Pettersson
Ardre Bringsarve 107Fritids AB Ljugarn
Storv. 76


Dämba 1:28 Fårö
Lau Hallsarve 951
623 62 Ljugarn


Gyllauen Samfällighetsförening
Ardre petsarve
623 66 Ljugarn


Hult, Aina Linnéa
Lau Smiss 736
623 62 Ljugarn


Inga-Britt Larsson
Lau Botels 155
623 62 Ljugarn


Jra Fastighet AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn


Karlsson, Ingrid Gunilla
Lau Smiss 730
623 62 Ljugarn


Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN


Rosengren Olofsson Stugor AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn

Annons:

Fastighetsägare i Ljugarn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljugarn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljugarn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljugarn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljugarn.

Fastighetsmäklare i Ljugarn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljugarn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljugarn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljugarn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljugarn

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånare: 238, år 2010

Här finns mer information om staden Ljugarn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.