Fastighetsbolag som har fastigheter i Lärbro

Annons:
I Lärbro finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lärbro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lärbro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lärbro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lärbro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lärbro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lärbro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lärbro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lärbro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lärbro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lärbro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lärbro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lärbro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lärbro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lärbro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lärbro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Puttersjaus Lantbruk Byggnads AB
RuteBräntings Gård AB
RuteKTC Kappelshamns Turistcenter AB
Hangvar Flenvike 923


Båtare AB
Angelbosv. 10
624 52 LÄRBRO


Faktab K8 AB
Rute Furilden 870
624 58 LÄRBRO


Ire Vattenbruk
Ireviken Ireviksv. 16
624 54 LÄRBRO


J3 Bygg AB
Lindv. 3
624 52 LÄRBRO


Lärbro Fastighetsservice AB
Hangvar Kvie 409
624 54 LÄRBRO


Lörje Gård AB
Hellvi Norrgårde 130
624 50 LÄRBRO


Slh Taxi
Lärbro Tängelgårde 1794
624 53 Lärbro


Sofieberg
Rute 608 Sofieb Erg
624 58 LÄRBRO


Thomas Hedlund Industri & Fastighetsservice
Hangvar Kassle 604
624 54 LÄRBRO

Annons:

Fastighetsägare i Lärbro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lärbro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lärbro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lärbro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lärbro.

Fastighetsmäklare i Lärbro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lärbro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lärbro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lärbro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lärbro

Lärbro är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Lärbro socken, belägen på norra delen av Gotland ungefär 10 km norr om Slite.

Yta: 116,70 hektar
Invånare: 484, år 2010

Här finns mer information om staden Lärbro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.