Fastighetsbolag som har fastigheter i Klintehamn

Annons:
I Klintehamn finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Klintehamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Klintehamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Klintehamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Klintehamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Klintehamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Klintehamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Klintehamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Klintehamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Klintehamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Klintehamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Klintehamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Klintehamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Klintehamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Klintehamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Klintehamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Ahlgren, Marina Elisabeth
N. Kustv. 67 ADjupviks Hamn i Eksta
Eksta Hägur 170Thore Olle Krister Karlsson
Klausev. 6Annexet I Väte, AB
Väte stora tune 527


Ba Ottfalk AB
Eksta Bjärges 114 A
623 54 KLINTEHAMN


Björkdahl, Viktor
Sanda Äskes 638
623 79 Klintehamn


Bröderna Thunegard
Väte stora tune 527
623 78 KLINTEHAMN


Eliasson, Kent
Robbjäns
623 77 Klintehamn


Engström Fastigheter Gotland AB
N. Kustv. 69
623 77 Klintehamn


Frans Degermans Handelsaktiebolag
Ekv. 4
623 77 Klintehamn


Fröjel Stenstugu
Fröjel Stenstugu 115
623 55 Klintehamn


Fröjelgården
Fröjel hallgårds
623 55 Klintehamn


Gotlands Trädgård & Skogsservice
Väte Västerväte 225
623 78 KLINTEHAMN


Gotlands Västra Baptistförsamling
Eksta käbbe
623 54 KLINTEHAMN


Jakobsson, Ulf Bertil
Sproge Vattskogs 261
623 44 Klintehamn


Klintehamnsgruppen
Donnersg. 21
623 77 Klintehamn


Milton & Elving AB
Donnersg. 4
623 77 Klintehamn


Närsholmen AB
Eksta grymlings
623 54 KLINTEHAMN


Robin Ahlgren AB
N. Kustv. 67 A
623 77 Klintehamn


Sälle Allservice AB
Fröjel Sälle 918
623 55 Klintehamn


Ärlan 18
Fröjel Göstavs 452
623 55 Klintehamn

Annons:

Fastighetsägare i Klintehamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Klintehamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Klintehamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Klintehamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Klintehamn.

Fastighetsmäklare i Klintehamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Klintehamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Klintehamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Klintehamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Klintehamn

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånare: 1363, år 2010

Här finns mer information om staden Klintehamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.