Fastighetsbolag som har fastigheter i Katthammarsvik

Annons:
I Katthammarsvik finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Katthammarsvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Katthammarsvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Katthammarsvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Katthammarsvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Katthammarsvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Katthammarsvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Katthammarsvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Katthammarsvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Katthammarsvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Katthammarsvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Katthammarsvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Katthammarsvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Katthammarsvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Katthammarsvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Katthammarsvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Byggnadsföreningen Kastalet
AlaFefa, Fastighetsekonomisk Forskning O Analys, HB
östergarn


Bertil Jacobssons Reparationsverkstad
Östergarn Fakle 355
623 68 Katthammarsvik


Göran Bylund Energi Och Miljöteknik AB
Anga Bendes 313
623 72 KATTHAMMARSVIK


Hägers Fastighetsbyrå
Grogarnsv. 40
623 69 KATTHAMMARSVIK


Jpk Pension & Försäkringsförmedling AB
Anga Båticke 308
623 72 KATTHAMMARSVIK


Kräklingbo Bygdegård
Kräklingbo Kräklings 150
623 70 KATTHAMMARSVIK

Annons:

Fastighetsägare i Katthammarsvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Katthammarsvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Katthammarsvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Katthammarsvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Katthammarsvik.

Fastighetsmäklare i Katthammarsvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Katthammarsvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Katthammarsvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Katthammarsvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Katthammarsvik

Katthammarsvik är en småort i Gotlands kommun], belägen i Östergarns socken på Östergarnslandet på Gotöland.

Yta: 70 hektar
Invånare: 160, år 2010

Här finns mer information om staden Katthammarsvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.