Fastighetsbolag som har fastigheter i Burgsvik

Annons:
I Burgsvik finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Burgsvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Burgsvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Burgsvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Burgsvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Burgsvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Burgsvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Burgsvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gotland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Burgsvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Burgsvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Burgsvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Burgsvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Burgsvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Burgsvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Burgsvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Burgsvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gotland.


Hablingbo Magazinet
HamnvNaturligtvis Burgsvik Fastighet AB
Hamnv. 1Ateljéprogram Sundre AB
Sundre


Forum Östersjön
Vamlingbo prästgården
623 31 Burgsvik


Havsbastun Burgsvik Ek. För.
Öja Ronnarve 149
623 33 Burgsvik


Hulehällar AB
Hamra Långmyre 610
623 32 BURGSVIK


Käldhagen AB
Öja Björklunda 211
623 33 Burgsvik


Larsson, Jan
Hamra Sallmunds 204
623 32 BURGSVIK


Vamlingbo Prästgården AB
Vamlingbo prästgården
623 31 Burgsvik


Vändburgs Fiskareförening Upa
Hamra stora sindarve 504
623 32 BURGSVIK


Öjastorp AB
Botarve
623 35 Burgsvik


Öjastorp AB
Botarve
623 35 Burgsvik

Annons:

Fastighetsägare i Burgsvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Burgsvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Burgsvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Burgsvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Burgsvik.

Fastighetsmäklare i Burgsvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Burgsvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Burgsvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Burgsvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Burgsvik

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Yta: 93,67 hektar
Invånare: 338, år 2010

Här finns mer information om staden Burgsvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.