Fastighetsbolag som har fastigheter i Voxnabruk

Annons:
I Voxnabruk finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Voxnabruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Voxnabruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Voxnabruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Voxnabruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Voxnabruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Voxnabruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Voxnabruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Voxnabruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Voxnabruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Voxnabruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Voxnabruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Voxnabruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Voxnabruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Voxnabruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Voxnabruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.

Brukshöjden AB
Övre Hammarv. 14
828 93 Voxnabruk

Annons:

Fastighetsägare i Voxnabruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Voxnabruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Voxnabruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Voxnabruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Voxnabruk.

Fastighetsmäklare i Voxnabruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Voxnabruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Voxnabruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Voxnabruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Voxnabruk

Voxnabruk är en småort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Voxna socken i västra Hälsingland. Strax intill orten rinner ån Voxnan. Orten är ett tidigare brukssamhälle. I Voxnabruk finns Voxna kyrka Lämningar från brukstiden finns i form av gruvor, smedja, masugn och herrgård.

Yta: 40 hektar
Invånare: 135, år 2010

Här finns mer information om staden Voxnabruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.