Fastighetsbolag som har fastigheter i Valbo

Annons:
I Valbo finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Valbo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Valbo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Valbo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Valbo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Valbo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Valbo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Valbo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Valbo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Valbo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Valbo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Valbo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Valbo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Valbo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Valbo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Valbo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Claes O.T. Bengtsson AB, Miljö & Teknik
Svedensgränd 21Bertil Olssons Skogsstiftelse, Ockelbo
Ludvigsbergsv. 20Henrik Midendal AB
KvarnåkersvSamfällighetsföreningen Åbrinken
GaddaborgsvÖverhärde Sågförening
Tomtasv. 7Samfällighetsföreningen Guldsmeden
GuldsmedsvExpoteknik AB
Telev. 27Lillåns Samfällighetsförening
Per Hans v. 8Samfällighetsföreningen Valbo-Sveden
Valbov. 206 EKusbo Fastigheter KB
ValbovKörsbärets Samfällighetsförening
Västbyggeby 48


Judeli Fastigheter, AB
Vallrundan 3
818 33 VALBO


Nordlöws Fastigheter
Mackmyrav. 63
818 32 Valbo


Per Öberg Entreprenad
Hagaströmsv. 142
818 92 Valbo


Pro Valbo
Groths v. 3
818 31 VALBO


Samfällighetsföreningen Sågvreten
Sågvreten 136
818 32 Valbo


Samfällighetsföreningen Torsvallen
Vallrundan 57
818 33 VALBO


Stackbo Samfällighetsförening
Stackbov. 7
818 91 VALBO


TN Rör & Bygg
Lundbyv. 65
818 92 Valbo


Viking Service
Överhärdev. 71
818 91 VALBO


Öby Samfällighetsförening
N. Öbyv. 18
818 32 Valbo

Annons:

Fastighetsägare i Valbo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Valbo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Valbo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Valbo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Valbo.

Fastighetsmäklare i Valbo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Valbo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Valbo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Valbo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Valbo

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånare: 7065, år 2010

Här finns mer information om staden Valbo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.