Fastighetsbolag som har fastigheter i Söderhamn

Annons:
I Söderhamn finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Söderhamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Söderhamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Söderhamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Söderhamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Söderhamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Söderhamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Söderhamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Söderhamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Söderhamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Söderhamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Söderhamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Söderhamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Söderhamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Söderhamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Söderhamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Gimmel Fastigheter AB
KvarngBröderna Bertilssons Fastigheter HB
Ina


Abal Fastigheter och Bygg AB
Skärså 406
826 91 SÖDERHAMN


Fastighetsbyrån Söderhamn
Kungsg. 14
826 30 Söderhamn


HSB Södra Norrland
Humlegårdsg. 8 A
826 31 SÖDERHAMN


Helsingehus AB
Kyrkog. 16
826 32 Söderhamn


Husö Fastighets AB
S. Hamng. 34
826 26 SÖDERHAMN


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Söderhamn
Köpmang. 11
826 30 Söderhamn


Peab
Flygstaden Byggnad 33
826 70 Söderhamn


Stil Fastighetsmäkleri
Kungsg. 23
826 30 Söderhamn


Stugsundsudden Fastigheter AB
Sjötullg. 72
826 50 Söderhamn


Svensk Fastighetsförmedling
S. Hamng. 4
826 50 Söderhamn


Thyrs Fastighets AB
070 - 600 80 01Värderingsinstitutet Södra Norrland AB
Granitv. 15
826 34 Söderhamn


Winlund Måleri AB, Mats
Baggarg. 4
826 32 Söderhamn

Annons:

Fastighetsägare i Söderhamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Söderhamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Söderhamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Söderhamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Söderhamn.

Fastighetsmäklare i Söderhamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Söderhamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Söderhamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Söderhamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Söderhamn

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånare: 11761, år 2010

Här finns mer information om staden Söderhamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.