Fastighetsbolag som har fastigheter i Österfärnebo

Annons:
I Österfärnebo finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Österfärnebo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Österfärnebo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Österfärnebo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Österfärnebo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Österfärnebo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Österfärnebo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Österfärnebo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Österfärnebo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Österfärnebo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Österfärnebo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Österfärnebo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Österfärnebo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Österfärnebo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Österfärnebo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Österfärnebo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Kalles Bygg & Golvservice
TallåsvUlvkisbo Samfällighetsförening
HornbergsvQvarnström, Karl Lennart
SterteHimlaberget AB
Färnebov


Bo Eriksson Sandviken AB
Knösv. 25
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Getbro Fastigheter AB
Åsv. 4 B
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Kolo AB
Gysingsstigen 28
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Norra Älvsborgs Kennelklubb
Ängesv. 19
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Österfärnebo Vägförening
Tallåsv. 24
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Fastighetsägare i Österfärnebo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Österfärnebo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Österfärnebo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Österfärnebo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Österfärnebo.

Fastighetsmäklare i Österfärnebo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Österfärnebo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Österfärnebo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Österfärnebo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Österfärnebo

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånare: 483, år 2010

Här finns mer information om staden Österfärnebo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.